2015.09.30-án lezárul a Web&More Kft. létrehozása című TÁMOP-2.3.6.B-12/1 - Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása a konvergencia régiókban projektje

„A Web & More Kft. létrehozása” című projekt sikeresen megvalósult, melyre a cég az Európai Szociális Alapból 5,13 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert.

A Web & More Kft. egy 2014-ben, két fiatal vállalkozó által alapított vállalat, mely tevékenységét elsősorban a nyugat-dunántúli régióban kívánta folytatni. Szolgáltatásai közé tartozik a public relations és az online marketing, valamint a kommunikációs tanácsadás elsősorban kis- és középvállalkozások számára. Mivel az online jelenlét egyik legfontosabb építőköve egy megfelelő weboldal megléte, honlapfejlesztési szolgáltatással bővült a portfólió.

Az elnyert TÁMOP 2.3.6 pályázatra benyújtott projekt legfőbb célja egy induló vállalkozás sikeres bevezetése a piacra, a nyugat-dunántúli régió sajátosságaihoz való gyors alkalmazkodás, a régió kis- és középvállalkozásainak körében a cég ismertségének, valamint az online kommunikációban és a public relations-ben rejlő lehetőségek ismertségének növelése.

A projekt során a vállalat sikeresen alakított ki üzleti kapcsolatokat mind potenciális ügyfelekkel, mind a munkát támogató alvállalkozókkal. A kapcsolatépítés és az online jelenlét eredményeként a vállalatnak sikerült átlépnie a nyugat-dunántúli régió határait, és szélesebb körben is ismertté válnia. Ezáltal a Web & More Kft. a projekt megvalósítási ideje alatt több ügyfelet is szerzett mind hazai és külföldi kisvállalkozások, mind alapítványok köréből. A megvalósításnak köszönhetően a megbízók közelebb kerültek marketingcéljaik teljesítéséhez, online láthatóságuk növeléséhez.

free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   
Kiadja: Eduwork.hu Kft.

tanfolyam | SEO