Európai uniós támogatásból humánerőforrás-fejlesztés valósult meg a Szallas.hu Kft-nél

A Szallas.hu Kft. 14 652 396 Ft támogatást nyert el az Új Széchenyi Terv keretén belül meghirdetett „Munkahelyi képzések támogatása nagyvállalkozások számára a konvergencia régióban” tárgyú pályázatán.

A projekt keretében a Szallas.hu tevékenységi köréhez szorosan kapcsolódó, a működéséhez szükséges képzések valósultak meg, melyek nagymértékben hozzájárultak ahhoz, hogy a cég tavaly 66 százalékos bevételnövekedést ért el.

A Szallas.hu Kft. azzal a céllal jött létre, hogy a magyar utazók számára online szálláshely-keresési szolgáltatást, illetve a vendégvéleményeken keresztül a kiválasztáshoz segítséget nyújtson. A magyar tulajdonú vállalkozás tavaly – az elmúlt öt évben elért közel 2300 százalékos árbevétel-növekedésével – megnyerte a Közép-Európa leggyorsabban fejlődő technológiai vállalatának járó díjat, a Deloitte Fast 50-et. A Miskolcon alapított Szallas.hu 2014-ben már közel 10 milliárd forint értékben közvetített vendégéjszakát Magyarországon és további 7 országban.

„Az elmúlt években rendkívüli volt a növekedésünk, s ezzel együtt a munkatársi gárda is folyamatosan bővült: csak tavaly 20 új kollégát üdvözölhettünk a Szallas.hu-nál. Cégünk humánerőforrás állományának folyamatos fejlesztése jelentősen meghatározza vállalkozásunk jövőbeni lehetőségeit, ami kihatással van a piaci pozíciónkra, jövedelmezőségünkre, szakmai kompetenciánkra. A támogatás keretében lehetőséget kaptunk arra, hogy a meglévő és új kollégák nagyot lépjenek előre a hatékony munkaszervezésben, mely további növekedésünk alapja” – mondta Szigetvári József, a Szallas.hu ügyvezető igazgatója.

A Szallas.hu belföldi piaci részesedése az online foglalásokból 31 százalékos volt. A vállalat egy nemrégiben kötött stratégiai megállapodás eredményeként már 5 kontinensen biztosítja a kényelmes, gyors, kedvező áron történő szállásfoglalást a magyar vendégek számára.

isite toplista    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   játékok

Kiadja: Eduwork.hu Kft.

játékok | tanfolyam | SEO | flappy bird játék