A munkakörnyezet fejlesztésével megtarthatók a jó szakemberek

A jól képzett szakemberek megtartása is fontos szempont volt, amikor új üzemcsarnok építésével fokozta kapacitását és teljesítményét a mélyépítéssel és ipari szerelési munkákkal foglalkozó, hevesi Nexus Kft. A beruházás révén csökken a megbízások vállalási ideje, kevesebbet állnak a gépek és bővül a tevékenységi kör. A társaság sikerrel pályázott a Széchenyi2020 programban, a teljes költség 40 százalékát, 19,9 millió forintot az Európai Regionális Fejlesztési Alap finanszírozta.

Új üzemcsarnokot épített a hevesi Nexus Kft. A beruházás régóta időszerű volt, mert a mélyépítési és ipari szerelési tevékenységet végző cégnek nem volt központi telephelye, amelyen egy helyben tárolhatták volna a munkavégzéshez szükséges gépeket, és gondoskodhattak volna az anyagok raktározásáról, a gépek hatékony és gyors szervizéről, valamint az értékes eszközök őrzéséről.
Az 585 m2-es üzemcsarnok és tároló szín létesítésével megoldódott a biztonságos tárolás és őrzés. A logisztikai nehézségek csökkentésével a gépek állásideje 25 százalékkal csökkenhet, a megrendeléseket pedig 20 százalékkal gyorsabban tudják teljesíteni. A központi csarnokban arra is lehetőség nyílik, hogy előre gyártsanak építőelemeket, így a helyszínen rövidül a kivitelezési idő.
A beruházással a Nexus Kft. Heves városának meghatározó gazdasági vállalkozásai közé emelkedik. A társaság nagy figyelmet fordít a humán erőforrás megtartására, fejlesztésére. Stabil törzsgárdát szeretnének létrehozni, aminek egyik feltétele, hogy a dolgozók színvonalas munkakörnyezetet, öltözőket, kiszolgáló helyiségeket használhassanak.
A pályázat további célja a szolgáltatási portfólió fejlesztése volt, amely által további versenyelőnyhöz juthatnak a régiós és országos tendereken. A csarnokberuházás teljes költsége 49,91 millió forint volt, amelynek 40 százalékát, 19,9 milliót az Európai Regionális Fejlesztési Alap finanszírozott.

Pályázati azonosító: GOP-2.1.1-12/B-2013-0511

free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   
Kiadja: Eduwork.hu Kft.

tanfolyam | SEO