Koncertre készülődnek a népszerű randijáték szereplői

A közkedvelt francia randijáték legújabb, 14. epizódja izgalmas fejleményeket tartogat a játékosok számára. Az előrehaladó történetnek köszönhetően egyre több különleges pillanatban lehet részük a fiatal rajongóknak.

A Beemoov tizenéves lányoknak szóló, ingyenes online játékának hazai változata, a Csábításból jeles 2013 májusában jelent meg. Azóta több, mint félmillió magyar játékos várja a rendszeresen megjelenő újabb epizódokat.

A Japánban kitalált, romantikus online játék (Otome game) mintájára létrehozott randijáték lehetővé teszi a fiatal lányok számára, hogy karakterük bőrébe bújva meghódítsák a Sweet Amoris Gimi jóképű diákjait. A viselkedésük és a párbeszédek során adott válaszaik alapján, szabadon alakíthatják történetüket.

A teljesebb játékélmény érdekében a játékosok ellátogathatnak a virtuális ékszerboltba, valamint a butikba. Előbbiben a különleges epizódokhoz utat nyitó gyűrűket vásárolhatják meg, míg utóbbiban számos öltözet és kiegészítő közül válogathatnak karakterük csinosítása érdekében.

2013 szeptembere óta elérhető a játék mobilos verziója is. Az Apple App Store és a Google Play oldalairól ingyenesen letölthető Csábításból jeles alkalmazással a játékosok bárhol és bármikor folytathatják a játékot, megtekinthetik az epizódok befejeztével kapott ajándékképeket, továbbá játszhatnak a mini-játékokkal, és üzenhetnek a játékközösség többi tagjának.

A Beemoov egy 2006-ban létrejött, franciaországi székhelyű játékfejlesztő cég. Elsősorban fiatal lányoknak szóló, ingyenes játékok fejlesztésével foglalkozik. A Beemoov játékközössége több mint 40 millió játékost számlál, játékai jelenleg 13 nyelven érhetők el. További információért látogasson el a cég honlapjára:http://hu.beemoov.com/.