Az Eredetmíves Házak termékterveinek, mintakollekcióinak, tervező és dokumentációs eszközeinek fejlesztése

Az EDS-Bútor Kereskedelmi és Kivitelező Kft. 23 253 270 forint vissza nem térítendő támogatáshoz jutott a Vállalatok komplex technológiai innovációjának támogatása című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. Az 53 414 767 forint összköltségvetésű projekt keretében megvalósították az Eredetmíves Házak termékterveinek, mintakollekcióinak, tervező és dokumentációs eszközeinek fejlesztését.

Az EDS-Bútor Kereskedelmi és Kivitelező Kft. 2011-ben pályázatot nyújtott be az Új Széchenyi Terv keretében meghirdetett KMOP-2011-1.1.4/A kódszámú Vállalatok komplex technológiai innovációjának támogatása című konstrukcióban az Eredetmíves Házak termékterveinek, mintakollekcióinak, tervező és dokumentációs eszközeinek fejlesztésére.

A pályázati kiírás célja, hogy olyan vállalkozások (beleértve az innovatív beszállítókat)technológiai innovációs tevékenységeinek támogatása, amelyek meglevő, piacképes termékek (beleértve az alkatrészt és/vagy részegységet), szolgáltatások, technológiák továbbfejlesztését vállaljak.

A meghozott támogatói döntés alapján a KMOP-1.1.4-11/A-2011-0112 azonosító számú pályázatában szervezetünk 23 253 270 Ft (43,533410 %) vissza nem térítendő támogatásban részesült, hogy az Eredetmíves Házak termékterveinek, mintakollekcióinak, tervező és dokumentációs eszközeit fejlessze. A projekt teljes költsége 53 414 767 Ft.

A projektünket 2012. március 01. és 2014. február 28. között valósítottuk meg a 1136 Budapest, Hegedűs Gyula 15. szám alatti Eredetmíves Házban.