Sikeresen lezárult Bessenyei Brigitta egyéni vállalkozó induló projektje

bessenyei brigitta egyéni vállalkozó

SAJTÓKÖZLEMÉNY
Sikeresen lezárult Bessenyei Brigitta egyéni vállalkozó induló projektje

Bessenyei Brigitta egyéni vállalkozó vagyok 2014-ben nyújtottam be pályázatot a TÁMOP-2.3.6.B-12-1/7 számú konstrukcióra, melynek eredményességéről 2014. szeptemberében értesültem. A projektem megvalósítása 2014 ősszel indult el, mely egészen ez év április közepéig tartott.
Az előkészítési időszakban megszerzett hasznos üzleti, jogi, pályázati dokumentálással kapcsolatos ismeretek kamatoztatása segített a vállalkozásom beindításában.
Egyéni vállalkozói tevékenységem célja olyan oktatásszervezői tevékenység folytatása, mely azon területeket célozza meg, amelyeken a szakképzésben hiány mutatkozik. Felnőttképzési cégek alvállalkozójaként, oktatásszervezői tevékenységet látok el, ezzel elősegítve a hátrányos helyzetűek társadalmi integrációját és munkaerő-piaci esélyeik növelését. Vállalkozásomban OKJ-s, engedélyezett képzések, reintegrációs, kommunikációs, munkaerő-piaci, álláskeresési tréningek szervezésével, lebonyolításával valamint kiegészítő szolgáltatásként ügyviteli, adminisztrációs, rendezvényszervezési feladatokkal foglalkozom.
A fejlesztés célja a vállalkozásom beindítása, a szükséges humán erőforrás, eszközpark és marketing elemek megteremtése. A támogatás segítséget nyújtott abban is, hogy tevékenységemet különböző fórumokon ismertessem meg a térségben és ezáltal partnereket toborozzak, továbbá hazsnos továbbképzéseken vettem részt.

Kedvezményezett: Bessenyei Brigitta
A projekt megvalósítás ideje: 2014.10.15-2015.04.15
Projektazonosító: TÁMOP-2.3.6.B-12-1/7-2014-0114
Támogatás összege: 2 956 572 Ft 90%-os intenzitás mellett