Uniós támogatással képezzük dolgozóinkat - Munkahelyi képzések megvalósulása a CSABAcast Kft-nél

2015.05.27.

Vállalkozásunk 2013 decemberében 41 510 004 forint vissza nem térítendő támogatást nyert az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott "Munkahelyi képzések megvalósulása a CSABAcast Kft-nél" című pályázatával.

Társaságunk 100%-ban magyar tulajdonú, 50 éves szakmai tapasztalattal rendelkező cég. Vállalatunk alumíniumnyomásos öntéssel, megmunkálással, impregnálással, szereléssel és a termékek értékesítésével foglalkozik. Az öntött termékek a vevői igényeknek megfelelően beépítésre készen, megmunkálva, ill. félkészként kerülnek kiszállításra. Vállalatunk közvetlenül vagy beszállítókon keresztül a legtöbb neves autógyártó beszállítója. A gazdasági válság idején vált világossá a cég számára, hogy csakis folyamatos fejlesztéssel tud talpon maradni. A bizonytalan piaci hatások rákényszerítették a vállalkozást arra, hogy felmérje tartalékait és ezeket kihasználva próbáljon stabil helyzetet teremteni. Tulajdonosainak célja a kezdetektől fogva világos és egyértelmű volt: egy hatékonyan működő, a könnyűfémipar területén meghatározó vállalkozás létrehozása és működtetése.

Cégünk piaci pozíciójának megerősítéséhez, ügyfélkörének bővítéséhez olyan projektet valósít meg, amelyben kiemelt szerepet szán a humánerőforrás fejlesztésének. 97 munkavállalónk bevonásával az alábbi képzések valósultak meg:

• Szervezeti projektmenedzsment,
• Vezetési technikák,
• Német KER B1-küszöbszint (hagyományos alapfokú nyelvtudásnak megfelelő) KER A1, KER A2 alapszint modul,
• Projektmenedzsment képzés,
• Targoncavezető tanfolyam,
• Hidraulikus rendszerek karbantartása , javítása és tervezése,
• Öntészeti alap- és technológiai ismeretek (Öntészeti alapismeretek II. modul, Nyomásos öntészeti ismeretek IV. modul)
• Öntészeti alap- és technológiai ismeretek (Nyomásos öntészeti technológiai ismeretek VI. modul).

Kapcsolat: Urbánné Szabó Mária
Név/cím: CSABAcast Kft. 3032 Apc, Vasút u. 1.
Telefon/fax: +36 37 858432, +36 37 385172
E-mail: maria.urban@csabacast.hu