Lezárult a KFI_16-1-2017-0324 K+I pályázatunk az Inter-Metal Recycling Kft.-nél

Cégünk 2017-ben sikeres pályázatot nyert a KFI_16 Program keretében „Az első nehézközeges száraz szeparáló technológia és prototípus létrehozása vegyes alumínium hulladék feldolgozására, és a válogatott anyagok értékesítésére” tárgyú kutatási projekttervével. A projekt 2018.01-01-jével indult és két és fél éves munkát jelentett szoros együttműködésben a Miskolci Egyetem Nyersanyagelőkészítési és Környezeti Eljárástechnikai Intézetének munkatársaival. A pályázat célja az volt, hogy kutassuk a nehézközeges száraz szeparáció lehetőségét az alumínium hulladék feldolgozás területén. Az új technológia a száraz vivőanyag alkalmazásán, alkalmazhatóságának kutatásán alapul. A Miskolci Egyetem munkatársainak szakmai segítségével kutattuk a megfelelő vivőanyagot, végeztük a teszteléseket. Az ő iránymutatásaik alapján került megépítésre a prototípus, majd a félüzemi méretű szeparátor. A projekt keretében infrastruktúra beruházásként került megépítésre a kutatásoknak helyet adó csarnok, az alumínium hulladék mozgatására szolgáló markoló és targonca. Az általunk biztosított alumínium hulladékanyagok mérésével, a különböző vivőanyagokban tapasztalt viselkedésükkel kapcsolatos mérésekből tanulmányok, és két szakdolgozat is született. Cégünk életében az első olyan pályázat volt ez, ami kutatás-fejlesztéssel foglalkozik, így számunkra is kihívásokkal teli volt ez az időszak.

free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv

tanfolyam | SEO