Támogatásban részesült a Cts-Informatika Kft. „Smart megoldások a Szálláshely szolgáltatásban LORA eszközök kutatás-fejlesztésével” című pályázata.

A Cts-Informatika Kft. sikerrel pályázott a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal 2020-1.1.2-PIACI KFI konstrukcióján a benyújtott „Smart megoldások a Szálláshely szolgáltatásban LORA eszközök kutatás-fejlesztésével” elnevezésű projektjével. A CTS-Informatika Kft. 1991-ban alapított 100 %-ban magyar tulajdonú társaság, mely magánszemélyek, kis-, közép-, illetve nagyvállalatok, továbbá közintézmények számára biztosítja a legmodernebb informatikai megoldásokat.

A projekt a turizmuson belül elsősorban a szállodaipar kihívásaira igyekszik reagálni, hiszen napjainkban az online értékesítés előre törése, a közösségi oldalak népszerűségének növekedése, valamint jogszabályi kötelezettségek miatt (NTAK adatszolgáltatás) számos információtechnológiai kihívással szembesül az iparág. A piacot ért hatások következtében, mint pl. COVID-19 vírus a szektor meghatározó változásokon ment keresztül, így igényeik is ennek megfelelően alakultak.

A projekt fókuszában a szálláshelyeket és a szálláshely vendégeit kiszolgáló vendégnyilvántartó rendszerek kutatása és fejlesztése áll, aminek célja egy olyan, mindkét oldalról felhasználóbarát, komplex szolgáltatás létrehozása, mely egyszerre kezeli a szálláshelyek adminisztratív feladatait, kiszolgálja a vendégek foglaláshoz és szálláshelyhez kapcsolódó igényeit. Ilyen igény pl. a gyermekek biztonságát maximalizáló, Lora eszközökkel történő helyzetmeghatározás is. A fejlesztés eredményeképpen a szálláshelyek és vendégeik között interaktív kapcsolat jön létre, mely tovább növeli a „vásárlói elégedettséget”, a fejlesztendő mobil alkalmazás pedig leegyszerűsíti az adatrögzítés, fizetés, programkeresés és a szolgáltatások igénybevételének folyamatát.

A projekt megvalósítási időszaka: 2021.01.01. - 2023.06.30.
A 2020-1.1.2-PIACI-KFI-2020-00083 számú projekt a Nemzeti Kutatási Fejlesztési és Innovációs Alapból biztosított 149 502 269 Ft támogatással, a Piacvezérelt Kutatás-Fejlesztési és Innovációs Projektek Támogatása (2020-1.1.2-PIACI KFI) pályázati program finanszírozásában valósul meg.

free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv

tanfolyam | SEO