grafikai stúdió létrehozása TÁMOP pályázat keretében

visionfresh grafikai stúdió létrehozása

2015 februárjában Huszár Mátyás egyéni vállalkozó 2 997 000 Ft támogatást nyert „visionfresh grafikai stúdió nyitása” című projektjének megvalósítására. A Támogatást az Európai Unió és a Magyar Állam társfinanszírozásában a TÁMOP 2.3.6, Fiatalok vállalkozóvá válásának elősegítése című programból nyújtották, a támogatás mértéke 90%-s, a projekt megvalósítás teljes összköltsége 3 330 000 Ft volt, a projekt azonosítószáma:
TÁMOP-2.3.6.B-12-1/3-2014-0107.

A projekt keretében 2015. február 25. és 2015. augusztus 25. között sikerült berendezni a stúdiót a modern grafikai munkához szükséges eszközökkel és az ügyfelek kiszolgálásához nélkülözhetetlen adminisztrációs háttérrel. A pályázat eredményeképpen a stúdió képes kiszolgálni a megrendelők igényeit a kreatív grafikai tervezés, arculat kialakítás, kiadványszerkesztés, nagyformátumú dekoráció, csomagolástervezés, sajtóhirdetések készítése, könyv tördelés, térbeli látványtervezés, prezentáció szerkesztés, webdesign, mobilapp interface, közösségi média felületek tervezése – szerkesztése témakörében, ezáltal hatékony segítséget tud nyújtani számukra az igényes vizuális kommunikáció kialakításához online és print médiumokban egyaránt.

2015.10.15.
Huszár Mátyás E.V.
visonfresh grafikai stúdió

isite toplista    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   játékok

Kiadja: Eduwork.hu Kft.

játékok | tanfolyam | SEO | flappy bird játék