grafikai stúdió létrehozása TÁMOP pályázat keretében

visionfresh grafikai stúdió létrehozása

2015 februárjában Huszár Mátyás egyéni vállalkozó 2 997 000 Ft támogatást nyert „visionfresh grafikai stúdió nyitása” című projektjének megvalósítására. A Támogatást az Európai Unió és a Magyar Állam társfinanszírozásában a TÁMOP 2.3.6, Fiatalok vállalkozóvá válásának elősegítése című programból nyújtották, a támogatás mértéke 90%-s, a projekt megvalósítás teljes összköltsége 3 330 000 Ft volt, a projekt azonosítószáma:
TÁMOP-2.3.6.B-12-1/3-2014-0107.

A projekt keretében 2015. február 25. és 2015. augusztus 25. között sikerült berendezni a stúdiót a modern grafikai munkához szükséges eszközökkel és az ügyfelek kiszolgálásához nélkülözhetetlen adminisztrációs háttérrel. A pályázat eredményeképpen a stúdió képes kiszolgálni a megrendelők igényeit a kreatív grafikai tervezés, arculat kialakítás, kiadványszerkesztés, nagyformátumú dekoráció, csomagolástervezés, sajtóhirdetések készítése, könyv tördelés, térbeli látványtervezés, prezentáció szerkesztés, webdesign, mobilapp interface, közösségi média felületek tervezése – szerkesztése témakörében, ezáltal hatékony segítséget tud nyújtani számukra az igényes vizuális kommunikáció kialakításához online és print médiumokban egyaránt.

2015.10.15.
Huszár Mátyás E.V.