Zöld-Hő-Forrás – Egy környezetbarát technológia és a szociális szövetkezeti forma elterjesztése

HÁZBAN OTTHON SZOCIÁLIS SZÖVETKEZET, 6757 SZEGED ZÁGON U. 16.

Sajtóközlemény

ZÖLD-HŐ-FORRÁS  –  EGY KÖRNYEZETBARÁT TECHNOLÓGIA ÉS A SZOCIÁLIS SZÖVETKEZETI FORMA ELTERJESZTÉSE  TÁMOP-2.4.3.D.2-13/1-2013-0166

A HÁZBAN OTTHON Lakásgondozó és Építő Szociális Szövetkezet a Társadalmi Megújulás Operatív Program – Szociális gazdaság fejlesztése a Konvergencia régiókban – pályázati felhívás keretében  28 125 000 Ft támogatást nyert.

A Házban Otthon Lakásgondozó és Építő Szociális Szövetkezet az elmúlt 2 év során sikeresen vetette meg a lábát a magyar építőipari piacon. Az általa kínált szolgáltatások fókuszát profilírozta, szilárd és hosszútávú szakmai együttműködéseket dolgozott ki és egyre szélesebb ügyfélkört ért el. Ennek megfelelően az új, energiatakarékos építmények piacára fókuszálva és a 2014-ben bekövetkezett piaci trendfordulóra építve jó eséllyel indul neki a következő éveknek, amelyek az elmúlt évek okos építkezését folytatva a további növekedést mutat.

A TÁMOP-2.4.3.D.2-13/1-2013-0166 azonosító számú projekt során 7 fő hátrányos helyzetű munkavállaló foglalkoztatása, 5 fő sikeres szakirányú képzése, a célcsoport foglalkoztatásához, munkavégzéshez szükséges eszközök, berendezések beszerzése, értékesítésre fejlesztett környezetbarát technológiai szolgáltatás  kidolgozása, marketingkommunikációs tevékenység biztosítása, üzleti terv továbbfejlesztése valósultak meg európai uniós forrásból.

A projekt megvalósítására 2013. 11. 01.-2015.10. 31. közötti időszakban került sor.

free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv

tanfolyam | SEO