Telekommunikációs vállalat a Sakkom új ügyfele


Többek között internetes tanácsadással és pr feladatokkal bízta meg a Sakkom Interaktívot egy telekommunikációs cég. A vállalat ajánlás útján választotta ki a pr ügynökséget, amellyel a karácsonyi akciókhoz kapcsolódó projektek sikere után keretszerződést kötött.

Új pr ügynökséggel kezdi az új évet a Vidanet: az elsősorban dunántúli településeken szolgáltató telekommunikációs vállalat 2011 első napjaiban keretszerződést kötött a Sakkom Interaktív pr és marketingkommunikációs ügynökséggel. A megállapodás internetes tanácsadást, kampánytervezést, pr tevékenységeket és a közösségi jelenléttel kapcsolatos feladatokat foglal magában.

„Amikor ajánlás útján, 2010 októberében kapcsolatba kerültünk a Sakkom Interaktívval, a karácsonyi akcióink népszerűsítésében kértünk segítséget. Az év végéig két online projektben működtünk együtt, amelyek olyan sikeresnek bizonyultak, hogy bizalommal alapozhatunk rájuk egy hosszú távú megállapodást is” – ismertette a döntés hátterét Horváth Csaba, a Vidanet marketing menedzsere.

Kolma Kornél, a Sakkom ügyvezetője az új ügyfél nyitottságát emelte ki az együttműködéssel kapcsolatban: „Rendkívül motiváló olyan partnerrel dolgozni, mint a Vidanet, amely egy-egy szolgáltatás megrendelése mellett szívesen fogadja ötleteinket, javaslatainkat, valamint nyitott az új lehetőségek kiaknázására.”

A Vidanet nem az első telekommunikációs partnere a Sakkom Interaktívnak: az ügynökség 2009 vége óta együtt dolgozik a call és contact centerek piacvezető hazai beszállítójával, a NET’54 Üzleti Kommunikáció Kft.-vel.

isite toplista    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   játékok

Kiadja: Eduwork.hu Kft.

játékok | tanfolyam | SEO | flappy bird játék