SAP Közszféra és Gold Partneri minősítést kapott az Enterprise Group

SAP Közszféra Partner minősítést kapott az Enterprise Group, az innovatív informatikai és infokommunikációs szolgáltatások és megoldások egyik vezető hazai rendszerintegrátora, miután 2013-ban részt vett a szoftvercég közszféra programjában.

Az SAP emellett 2014-re meghosszabbította a cég arany fokozatú partnerminősítését is. E státuszoknak köszönhetően a 100%-ban magyar tulajdonú vállalat Consulting üzletága különösen rugalmas és kedvező feltételű SAP bevezetési és támogatási szolgáltatásokat nyújthat a legkülönbözőbb iparágakban jelenlévő nagyvállalati ügyfeleinek.

Mivel az Enterprise Group négy üzletága komplex és egymást kiegészítő megoldásokat kínál, ezért a Consulting üzletág szakemberei közreműködnek a medikai alkalmazás, a dokumentum- és folyamatkezelés, továbbá a call center és a contact center megoldások bevezetésében is.

„Az elmúlt évben több partnerünk is megtapasztalhatta az SAP partnerminősítésünk előnyeit, a programnak köszönhetően ugyanis olyan egyedi és speciális iparági tevékenységekre szabott megoldásokat tudtunk kínálni számukra, melyek a nagyvállalatok működési hatékonyságát növelik és maximálisan támogatják. Az SAP arany fokozatú partnereként Idén is kamatoztatjuk majd a képzésen megszerzett tudást és ismeretet, hogy ügyfeleink sikereihez hozzájárulhassunk” – mondta el Jankó Károly, az Enterprise Group Consulting üzletágvezetője.

Az SAP célja a Közszféra Partner program elindításával az volt, hogy az államigazgatás speciális igényeinek megfelelő, egyedi tudással, és tárgyi feltételekkel rendelkező partneri kör álljon rendelkezésre a szoftvercég megoldásainak képviseletéhez.

free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv

tanfolyam | SEO