Megtörtént a projektzárás az i-Sport Hungary Kft. uniós támogatású ÉMOP-1.3.1-12-2012-0080 projektjében

Sikeresen és határidőre befejeződött az „Innovatív elektronikai eszközök tervezése és gyártása sportolók számára” elnevezésű, ÉMOP-1.3.1-12-2012-0080 azonosító számú projekt. A projekt révén a tervezett termék megtervezésére és gyártására 7 036 724 Ft támogatást nyújtott az Európai Uniós és a Magyar Állam.

Az ÉMOP-1.3.1-12-2012-0080 azonosító számú projekt keretén belül az i-Sport Hungary Kft. lehetőséget kapott arra, hogy innovatív termékkoncepcióját megvalósíthassa. A projekt célja egy víváshoz használható elektronikus találatjelző kifejlesztése, amely több újdonsággal is rendelkezik a jelenleg rendelkezésre álló típusok mellett:
- A készülékben lévő szabályrendszert ingyenesen, a felhasználó frissítheti egy esetleges szabályváltozás esetén
- Változtatható a találatjelzés hangja, így a szomszédos pástok jobban megkülönböztethetővé válnak
- Lehetőség nyílik adatok gyűjtésére a sportolókról, ezek objektív elemzések alapjait képezhetik.
A termékcsalád további elemei révén – eredménykijelző, statisztikai- és vezeték nélküli -modul – egy egyedi konstrukcióáll össze, amely képes hatékonyan kiszolgálni a sportolók, a sportvezetők és a közönség igényeit is. Célunk az, hogy termékeink révén hozzájáruljunk a sportemberek teljesítményéhez, és növeljük a sportág népszerűségét, tömegbázisát.

Az i-Sport Hungary Kft. ezúton mond köszönetet a projekt megvalósításában nyújtott segítségért a közreműködő partnereknek.