Képzések a Sydnex Kft-nél

Vállalkozásunk 2013 áprilisában 28 652 749 forint vissza nem térítendő támogatást nyert az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott „Képzések a Sydnex Kft-nél” című pályázatával.

A Sydnex Kft. felismerte a humánerőforrás képzésének fontosságát a piaci pozíció erősítése, új partnerek megnyerése és meglévők megtartása érdekében, ezért dolgozóinkat célirányos, stratégiailag fontos képzésbe vontuk be.

Projektünk megvalósításával cégünk 63 munkavállalója számára akkreditált képzéseken való részvételt biztosított.
Az alábbi képzéseken vettek részt dolgozóink: angol nyelvi képzés, számítástechnikai alapismeretek, marketing és PR továbbképzés, hatékony üzleti kommunikáció.
Tudásunk fejlesztése, az uniós projektben való részvétel nagy lehetőség volt számunkra, hiszen a piacon maradáshoz és a szakszerű munkavégzéshez elengedhetetlen a hatékony működés. A képzés hozzájárult szervezeti struktúránk megújulásához, rövid és hosszú távú terveink megvalósításához.

Angol nyelvi képzés során a résztvevők elsajátították az angol nyelv alapszintű ismereteit, eligazodást nyertek az alapszintű protokollban és kezdő szinten képessé váltak az írásbeli és szóbeli tárgyalásokra.

Számítástechnika képzés keretében a résztvevők megszerezték a számítógép használatával összefüggő elméleti és gyakorlati alapokat, és olyan informatikai kompetenciák birtokában jutottak, amelyek segítségével magabiztosan tudják használni a számítógépet.

A marketing és PR továbbképzés keretében a résztvevők elsajátították az általános marketing és értékesítési technikákat. Olyan ismeretekre tettek szert, mint: modern üzleti kommunikációs formák, szakmai kommunikáció idegen nyelven, a marketing és PR elemei és azok működése, sajtókapcsolatok, a vállalati promóció eszközei, marketing-környezeti elemzés, a reklámszervezés technikái, ügyfélazonosítási technikák.

Hatékony üzleti kommunikáció képzésen a résztvevők megismerték a hatékony kommunikáció céljait, eszközeit és a leghatékonyabb kommunikációs stílusokat és átfogó ismereteket kaptak a verbális és non-verbális eszközökből.

A képzésekkel olyan tudást szereztek dolgozóink, melyekre a jövőben is építhetünk, követve a piac változásait.

isite toplista    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   játékok

Kiadja: Eduwork.hu Kft.

játékok | tanfolyam | SEO | flappy bird játék