Nyomdaipar a 21. században

Nyomdaipar napjainkban

Azt gondolnánk, h a modernizáció a technikai fejlődéssel egy-egy iparág háttérbe szorul, mivel szinte manapság mindent digitálisan olvasunk és írunk azt hihetnénk, hogy a nyomdaipar sokat vesztett az utóbbi időben. A nyomdaipari gépekre egyre kevesebb szükség van és kevesebb papírt használunk. Ez a folyamat azonban nem ilyen nem egyik napról a másikra váltja fel az új technológia a régit, sőt az is lehetséges, hogy egy elavultnak tűnő technológia új utakat talál magának. Ebben van is némi igazság, hiszen a számítógépek terjedésével még ma is sok mindent kinyomtatunk, nem digitálisan mutatunk be, sok helyen akár hivatalos iratok esetében a nyomtatás még nem tűnt el. A legtöbb hivatalos helyen papír vagy plasztik alapú megjelenítők az azonosítók hordozói, holott ezeket manapság már digitálisan is meg lehetne valósítani.

Lesz-e szükség nyomdára és papírra?

Minden bizonnyal igen csak lehet, h ezek átalakulnak: papírt ugyanis használni fogunk továbbra is akár tapétaként akár környezetbarát zacskóként, netán ezzel fogjuk csomagolni az élelmiszereket és az iskolapadból sem fognak egyik napról a másikra eltűnni a könyvek.

free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv

tanfolyam | SEO