Buszos személyszállítás - Ajánlja magát a Fitos-Bus Kft

Bemutatkozik a Fitos-Bus Kft., és egyúttal bemutatja magyarországi és nemzetközi személyszállítási szolgáltatásait leendő megrendelőinek. A vállalkozás 2005. április óta fuvarozza ügyfeleit saját tulajdonában álló autóbuszokkal illetve partnerei bevonásával további autóbuszokkal; nagy gyakorlattal és tapasztalattal rendelkező bíró képzett buszvezetőkkel, rövidebb és hosszabb távú, belföldi és külföldi utakra, legyen az kirándulás, városnézés, transzferek, sítúrák, városlátogatások vagy üdülő programok.

A Fitos-Bus Kft. 2005 áprilisában jött létre. A több mint hat éve üzemelő cég hazai és nemzetközi személyszállítással foglalkozik, jellemzője, hogy szolgáltatásait versenyképes áron nyújtja. A cég igyekszik rugalmasan igazodni az ügyfelek igényeihez, azokat a lehető legmagasabb színvonalon kielégíteni, mindazonáltal szolgáltatásai során fontosnak tartja a biztonság és a minőség maximális figyelembevételét.

Széleskörű úticélok mind belföldön, mind külföldön

A megrendelők kívánsága alapján a legkülönfélébb úticélok találhatóak meg a Kft. repertoárjában, úgymint magyarországi vagy külföldi kirándulások, belföldi vagy külföldi transzferek, valamint városnézések, síutak, városlátogatások, és végül üdülő vagy nyaraló programok.

A vevők igényeihez igazodó járműállomány

Az utazni vágyó ügyfeleket számottevő gyakorlattal és tapasztalattal rendelkező, szakkképzett buszsofőrök szállítják a Kft. saját tulajdonában lévő, kifogástalan műszaki állapotú buszokkal. Ezt kiegészítendő az iroda - partnercégein keresztül - képes a saját járműállományán felüli autóbuszokat az ügyfelek szolgálatába állítani a különféle igények kielégítésére, legyen szó akár emeletes autóbuszokról, akár kisebb buszokról.

A kiváló színvonalat garantáló Mercedes buszok

Ahogy korábban is leírtuk, a Fitos-Bus Kft. elsősorban a tulajdonában lévő autóbuszokkal dolgozik. Ezek Mercedes buszok, jellemzőiket tekintve 1-9 évesek, valamint 49+2 és 50+2 férőhelyesek. A járművek fullextrás felszereltséggel bírnak. Ennek megfelelően mindegyikben van igény szerint be- és kikapcsolható klíma, DVD lejátszási lehetőség két monitorral, biztonsági öv, WC, navigációs rendszer és mikrofon. Mindezen felül az utasok kényelméről hűtőgép, italautomata, kihúzható, illetve dönthető ülések és olvasólámpák gondoskodnak.

Közel hét éve aktív a hazai és nemzetközi személyszállításban

A Kft. 2005. óta aktív résztvevője a magyar buszos szállítói piacnak. Mindennek jegyében régóta több jelentős magyar és külföldi utazási iroda fontos szállítója, mint például a a német TransContinental Tours, az ausztriai Danube Tours, valamint a Vienna Holidays. A hazai piacon széleskörű ügyfélforgalommal bíró irodák közül is jó néhány a Fitos-Bus Kft.-vel dolgozik, úgymint például a Euroguide Utazási Iroda, a European Destination Ltd., a Unitravel Utazási Iroda, a Locomotiv Travel, illetve az IBUSZ Utazási Iroda.

Csoportok, társaságok igény szerinti utaztatása

Az irodák utasainak kiszolgálása mellett a Kft. közvetlen megkeresések alapján egyéb csoportok, társaságok szállítását is végzi. Ennek jegyében a cég számos esetben sport- és egyéb egyesületek, céges, iskolai és óvodai csoportok, nyugdíjas klubok vagy baráti társaságok utaztatójaként jelenik meg. Kiemelt partnerei, egyben személyszállítás referenciái közt tartanak nyilván több köz-, illetve magánintézményt: a CSSC Szabadidősport Egyesület, a XV. kerületi Ifjúsági és sport központ, a Magnificat Gyermekkar, az ELTE Állatrendszertani Tanszék, a Don Bosco Katolikus Általános Iskola, az ELTE TÖFK HÖK, az ELTE PPK HÖK, az ELTE Trefort Ágoston Gyakorlóiskola valamint a Honvédelmi Minisztérium.

Díjkalkuláció előre kiválasztható módszere

A költségek elszámolása kétféle módon történhet: óradíj és kilométer alapon. Az óradíj alapú elszámolásnál legalább 4 óra mindig elszámolásra kerül, továbbá a tényleges használati időn felül +egy óra ki- és beszállási díj is a számla részét képezi. A kilométer (távolság) alapú elszámolás esetén a valójában megtett km mellé +30km ki- és beszállási díj kerül kiszámlázásra. Ekkor a naponta elszámolható minimum: 250 km. A kétféle elszámolási módszer közül előzetes megállapodás alapján kerül meghatározásra a használt módszer.

A 2005 áprilisában alakult Fitos-Bus fő tevékenységi területe az autóbuszbérlés. Immáron több mint hat éve szállítja ügyfeleit a legkülönfélébb utazási célokra, külföldre és belföldre egyaránt. Kiemelt személy szállítás referenciái között számos magán-, illetve közintézmény is megtalálható.