QUALITY SALES HOUSE: Új prémium online kereskedőház Magyarországon!

A Quality Sales House (QSH), a Quality Media Group tagjaként a magyar média piac új, prémiumkategóriás kommunikációs lehetőségeket kínáló online kereskedőháza.

A cég üzleti koncepciója szerint a mennyiségről a minőségre helyezi a hangsúlyt, mely egy prémium online portfolión keresztül biztosítja a magas színvonalú kommunikációs környezetet a hirdetők számára. Az ajánlat: targetált elérés, a fő célcsoport- új megfogalmazásban - az „intellektuális jómódúak” felé. A cég üzletpolitikája, ügyfél központú kiszolgálása és minőség szemlélete, a fenti célcsoport elérésével, jelentős hatékonyságot és magas konverziót hozhat a hirdetőknek.

A QSH portfoliójának (17 website) kialakításakor elsődleges szempont volt, hogy ismert és jelentős napi látogatottsággal és nagy adatbázissal rendelkező minőségi portálok alkossák a web-csomagokat. A célcsoport életviteléhez és érdeklődési köréhez igazodó életstílus szegmensekben működő site-ok kerültek a portfolióba.

Az oldalak felületei, a hatékony kommunikációs megoldások megvalósítását hordozzák magukban, egy jól targetált, erős vásárlóerővel rendelkező célcsoport felé. A megjelenés, az arculati és informatikai szolgáltatások, kiváló lehetőséget biztosítanak prémium körben és minőségben, cégek, termékek és szolgáltatás portfoliók bemutatására.

A kampányok hirdetési szerver hátterét és kiszolgálását az ADVERTICUM ZRT. által üzemeltetett ADVERTICUM szerver végzi.

A csomagok értékesítése a cégek/hirdetők és az ügynökségek irányába is a sales csapaton keresztül történik. A hirdetők profiljainak és célcsoportjainak megfelelően történik a kampányok összeállítása, melyek a leghatékonyabban képesek eljuttatni a kereskedelmi és image üzeneteket az internetezők felé és a megfelelő költséghatékonysággal szolgálják a megrendelő érdekeit.

QSH - kapcsolat

Quality Group Kft. 1037 Budapest, Kisbojtár u. 31.       
E-mail: office@qualitymedia.hu

Ügyvezető Igazgató:    Moldvay István     E-mail: moldvay@q-online.hu
                                        Baraksó Ákos     E-mail: barakso@q-online.hu
Stratégiai Igazgató:     Varga Péter         E-mail: varga@q-online.hu
Értékesítési Igazgató: Kiniarz Miklós     E-mail: kiniarz@q-online.hu

free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   
Kiadja: Eduwork.hu Kft.

tanfolyam | SEO