Női fronton erősít a CTnetwork

A Marquard Média női portáljaival erősítette portfolióját a CTnetwork PPC szöveges hirdetési rendszer. A bővülés jelentőségét növeli, hogy a jól körülhatárolt célcsoporttal rendelkező oldalak esetében a hirdetések nem és kor szerinti célzására is lehetőség van, miközben az elszámolás továbbra is eredmény alapú.

Újabb női oldalakkal erősítette portfolióját a CTnetwork. A szöveges hirdetési hálózathoz a Marquard Média női portáljai - az Éva Magazin Online, a JOY.hu, a Latte.hu és a SHAPE.hu - csatlakoztak, így közel 350-re bővült a hálózathoz tartozó weboldalak száma, míg a rendszeren keresztül naponta mintegy 300-350 ezer egyedi látogató érhető el.

"A CTnetworkben megjelenő hirdetéseket nem és kor szerint is tudjuk célozni, azaz olyan oldalakon jelentetjük meg őket, amelyek olvasói elsősorban a hirdető célcsoportjába tartoznak - emelte ki az együttműködés kapcsán Kristók Balázs, a Hírek Média CTnetwork üzletágának igazgatója.  - A reklámüzenetek targetálása pedig nagyban növeli a kampányok hatékonyságát."

Fókuszban a költséghatékonyság

A CTnetwork rendszer hirdetői gyakorlatilag bármilyen célcsoportot költséghatékonyan érhetnek el. "A hirdetési forma nagy előnye, hogy a hirdetőknek csak az átkattintások, vagyis csak a valódi érdeklődések után kell fizetniük" - magyarázta a szakember. A hirdetési hálózat üzemeltetői gazdasági válságra is reagáltak: kidolgoztak egy új kedvezményrendszert, így egy kattintás listaára 20 Ft + áfára csökkent.