Maxi Hireksson újra leszerződött a Hírek Médiával

A tavalyi kampány sikere után a Hírek Média ismét Maxi Hireksson színészt és hóbaglyot szerződtette le ünnepi üdvözletei hírnökeként. A megállapodás részletei még nem ismertek, kérdésünkre annyit árultak el, hogy több meglepetésre is számíthatunk.

Maxi Hireksson 1 év után visszatért Norvégiából, és a tavalyi sikeres együttműködést követően újabb szerződést írt alá a Hírek Médiával. A cég jókívánságainak tolmácsolására az elmúlt évben választotta ki a hóbaglyot. „Szerettünk volna különleges meglepetéssel kedveskedni partnereinknek és ügyfeleinknek, így született meg Maxi Hireksson”- magyarázta Trentin Tamás, a Hírek Média ügyvezetője. A cég ünnepi üdvözletéből kimaradtak a szokásos karácsonyi fordulatok és képi elemek, helyette Maxi kapott főszerepet. A címzettek egy hajtogatási útmutatóból azt is megtudhatták, hogyan készíthetik el saját hóbaglyukat. A Hírek Média kabalafigurája Facebook profiljára várta az újdonsült origami barátairól készült fotókat. A kampány ideje alatt külön microsite is működött. Maxi nem csak egyetlen ünnep erejéig mutatkozott be: az újévi üdvözlet hírnökének is őt választotta a cég.

Maxi visszatér

Maxitól megtudtuk, hogy nagyon élvezte a Hírek Médiával közös munkát, s a számokat látva az eredményességgel kapcsolatban sem lehetnek kétségeink: a kabalafigura microsite-ját összesen közel 30 ezer látogató kereste fel a kampány ideje alatt.
Az elért sikereknek és a kölcsönös elégedettségnek köszönhetően Maxi és a Hírek Média idén is közös munkába kezdett, így most is ötletes meglepetésekre számíthatunk tőlük. „Szeretnénk partnereinket ezúttal is szokatlan módon köszönteni karácsony alkalmával. A tavalyi kampány felülmúlta az előzetes elvárásainkat, ezért úgy döntöttünk, hogy idén is folytatjuk az együttműködést Maxi Hirekssonnal! Természetesen most sem fogunk csalódást okozni, sok érdekességre és meglepetésre számíthatnak ügyfeleink”- árulta el Trentin Tamás.