LG háztartási készülékek a Született Feleségekkel

Új csúcskategóriás LG háztartási készülékek a Született Feleségekkel

A Született Feleségek magyarhangjai, Balogh Erika és Pápai Erika közreműködésével mutatta be az LG két legújabb csúcstechnológiás háztartási készülékét Magyarországon

Az LG sajtóesemény keretében mutatta be két, forradalmian új technológiát alkalmazó háztartási gépét, a Big-in mosógépet és az iPro hűtőt. A készülékek legnagyobb előnye, hogy hagyományos külső méret mellett nagyobb tároló- illetve mosási kapacitást nyújtanak, mindezt a legkiválóbb környezetvédelmi besorolás mellett.

A termékbemutatón részt vett a Született Feleségek sorozat két magyarhangja, Balogh Erika és Pápai Erika. A színésznők, Godár Esztellával, az LG Electronics háztartási elektronikai marketing menedzserével közösen mutatták be a készülékeket a sajtó képviselőinek. A színésznők laikusként kérdeztek rá minden olyan újdonságra és érdekességre, ami egy hétköznapi háziasszonyban felmerülhet a készülékek kapcsán.

A termékek bemutatása után a jelenlévő újságírók a színésznőkkel közösen saját maguk készíthették el háromfogásos vacsorájukat, így működés közben is megismerkedhettek az LG legújabb háztartási készülékeivel.

LG Electronics
Az LG Electronics, Inc. a szórakoztatóelektronikai, háztartási elektronikai és mobilkommunikációs termékek egyik vezető szállítója és technológiai megújítója világszerte. A vállalat több mint 82 000 alkalmazottat foglalkoztat a világ 114 különböző pontján. Az LG Electronics öt üzleti részlegét beleszámítva – szórakoztatóelektronika, háztartási elektronika, légkondicionáló, üzleti megoldások és mobilkommunikáció – 2008-ban összesen 44,7 milliárd dolláros bevételt ért el. Az LG a világ vezető mobiltelefon, laposképernyős tévé, légkondicionáló készülék, elöltöltős mosógép, optikai tároló, DVD lejátszó és házimozi rendszer gyártója. Az LG a Forma1-el kötött hosszú távú megállapodás értelmében az A Global Partner of Formula 1™ and A Technology Partner of Formula 1™ címek tulajdonosa lett. E magas szintű szövetség részeként az LG kizárólagos megjelöléseket használhat, valamint exkluzív marketingjogokra tesz szert a nemzetközi sportesemény hivatalos szórakoztatóelektronikai, mobiltelefon, illetve adatfeldolgozó partnereként.
www.lg.hu

LG Electronics Home Appliance Company
Az LG Electronics Home Appliance Company a háztartási elektronikai készülékek piacának egyik innovátor vállalata, amely az egészségesebb és zöldebb termékek iránt kötelezte el magát. Készülékei a csúcstechnológia technológia és az elegáns formatervezés egységét alkotják, és teljes értékű megoldásokat jelentenek a mindennapok megkönnyítésére. Az LG kifinomult tervezésű termékei, többek között a hűtők, mosógépek, mosogatógépek, főzőberendezések, porszívók, illetve egyéb beépített készülékek egyaránt a felhasználók igényeit követik szerte a világon. Az LG által kifejlesztett csúcstechnológiák és kényelmes funkciók között megtalálható a világ első interaktív hűtőszekrénye, a gőzmosógép, valamint a hagyományos és a mikrohullámú sütőt ötvöző főzőkészülék, amelyek nemcsak trendteremtők az iparágban, de az LG globális vezető szerepét is segítettek megalapozni.