Háztartási gépek minden zsebnek a Choicebrand nél

Heti Alkú a Choicebrand webárúházban!

Ha akar márkás, jó háztartási termékeket vásárolni és nem tudja hová forduljon?
Most itt van a Choicebrand, csak egy klikk és megtalál bármit ami házába nélkülözhetetlen elönyös áron!
A Choicebrand egy webárúház ahol Ön könnyen rendelhet és vásárolhat előnyös áron, csak itt talál ismert márkákat mint Kenwood, Solac vagy Murphy Richards hihetetlen áron, és minden amit tennie kell egy klikk és mi máris küldjük Önnek a rendelt terméket!
Mit jelent felújitott?
A termékeink 90%-át a feldolgozás során felújítjuk, ezekre a felújítást követően további 12 hónap garanciát nyújtunk. A termékkínálatunk az angliai piacról származnik, ahol a törvények lehetővé teszik, hogy a vevők a vásárlás után a terméket valamilyen okból adott esetben visszaküldjék a kereskedőnek. Az ilyen visszaküldött, vagy már piacról kifutott árúkészletek gyárunkba érkezve egy ISO 9001 / ISO 14001 minősítési rendszer mellett kerülnek további feldolgozásra. Ezek a minőségbiztosítási feltételek garantálják, hogy a külömböző termékek eredeti állapotukban, összes tartozékukkal együtt működőképesen kerüljenek üzletünk polcaira. Kedvező beszerzési forrásaink, és az alkalmazott eljárásnak köszönhetően ezek a termékek nálunk átlagosan 40%, de akár 60%-os árengedménnyel is megvásárolhatók eredeti piaci árukhoz képest.