Új köntösben az Egyperces.hu

Megújult a 310 000 felhasználóval rendelkező Egyperces.hu e-mail magazincsalád arculata: friss színek és könnyen átlátható kategóriarendszer fogadja az olvasókat. A dizájn mellett új hírlevéllel és interaktív alkalmazásokkal lepte meg felhasználóit az idén tizedik születésnapját ünneplő oldal.

A dinamizmus és az átláthatóság jegyében készült az Egyperces.hu e-mail magazincsalád új arculata. A friss színek mellett például a 31 hírlevelet tematikus csoportokba sorolták a szerkesztők, így az új látogatók is könnyebben megtalálják az őket érdeklő témákat. „A megújulás elsődleges célja az volt, hogy a hírleveleket még jobban a középpontba helyezzük, hiszen az Egyperces közösség tagjai elsősorban ezt keresik” – jegyezte meg Madarász Kriszta, a Hírek Média csoporthoz tartozó Egyperces.hu főszerkesztője. Minden hírlevél saját „házigazdát” is kapott: a Mozi Egypercesben például Oscar tolmácsolja majd a filmvilág aktualitásait.

Egy perc a konverzióról

Az Egyperces.hu e-mail magazinok egyedülálló lehetőséget biztosítanak a hirdetők számára a hazai e-mail marketing szegmensben. „Az Egyperces.hu segítségével ideális környezetben érhetők el a téma iránt érdeklődő potenciális fogyasztók, a különböző megjelenési formák – pl. szponzoráció, szerkesztőség által kontrollált pr – természetes módon illeszkednek a tartalmakhoz, amit az e-mail marketing során kifejezetten magas konverziós arányok is alátámasztanak” – mondta Fialka Krisztina, a Hírek Média média üzletágának igazgatója.

Új hírlevél és interaktív szolgáltatások

Az arculatváltás mellett bővült az e-mail magazincsalád portfóliója: a Zene Egyperces koncertturnékról, új albumokról és a sztárok életének fontosabb mozzanatairól is beszámol majd.
A tartalomfejlesztésen túl kiemelt hangsúlyt kaptak az interakciót biztosító alkalmazások is. Hamarosan új kalkulátorokkal bővül az oldal, így például felkerül egy alkoholszint-kalkulátor, amely az elfogyasztott italok alapján megmutatja, hogy mikor ülhetünk ismét a volánhoz. Emellett egy alkalmazás segítségével egyedi pólókat, felsőket tervezhetnek maguknak a látogatók. „Az Egyperces figurák kedvelői kedvenc házigazdájukat is rátehetik a pólójukra, de teljesen egyedi darabokat is tervezhetnek” – mondta el Madarász Krisztina. A felhasználók nem csak a felső fazonját, színét, mintáját és a feliratot választhatják ki, de néhány kattintással akár meg is rendelhetik azt.
„A változtatásokkal még szerethetőbbé akartuk tenni az Egyperces hírleveleket. Az oldal indításakor magunk sem gondoltuk, hogy mire tíz évesek leszünk, csaknem 310 000 regisztrált felhasználónk lesz. Az új dizájnnal és az interaktív szolgáltatásokkal nem csak az volt a célunk, hogy további érdeklődőket érjünk el, hanem régi olvasóinknak is szeretnénk köszönetet mondani” – emelte ki Fialka Krisztina.