"Szövetkezetben a közösségért"

2015 | 10 | 30.
„Dolgozni Akarók” Szociális Szövetkezet
SAJTÓKÖZLEMÉNY
A „DOLGOZNI AKARÓK” SZOCIÁLIS SZÖVETKEZET 2014. 05. 01. NAPJÁN MEGKEZDTE „SZÖVETKEZETBEN A KÖZÖSSÉGÉRT” CÍMŰ PROJEKT MEGVALÓSÍTÁSÁT.
A „Dolgozni Akarók” Szociális Szövetkezet TÁMOP-2.4.3.D.2-13/1-2013-0362 azonosító számú „Szövetkezetben a közösségért” című projektje segítette a szövetkezeti tagok munkaerő piaci integrációját, életminőségének javítását. Másrészről kitörési pontnak láttuk, hogy a térség legnagyobb jelentőségű kertészeti ágazatának termelői számára magas hozzáadott értékű logisztikai, üzleti és marketingszolgáltatásokon keresztül segítséget nyújtsunk.
A „Dolgozni Akarók” Szociális Szövetkezet TÁMOP-2.4.3.D.2-13/1-2013-0362 azonosító számú Szövetkezetben a közösségért című projekt célja: a szövetkezeti tagok életminőségének javítása, munkaerő-piaci integrációjának elősegítése. Kitörési pontnak látjtuk, hogy a térség legnagyobb jelentőségű kertészeti ágazatának termelői számára magas hozzáadott értékű logisztikai, üzleti és marketingszolgáltatásokon keresztül segítséget nyújtsunk.
A pályázat keretén belül 15 fő hátrányos helyzetű (ebből 10 fő részesült OKJ-s képzésben) személy foglalkoztatása valósul meg.
A projekt megvalósulásának ideje: 2014. május 1. – 2015. október 31.