Ha híre van a múltból

Tisztelt Kommunikációs Vezető !
Amennyiben rendelkeznek művészettel, történelemmel, hagyományokkal, gasztronómiával, régiségekkel, veterán járművekkel, rendezvényekkel kapcsolatos információval kérjük vegyék fel a hirkuldes@antikporta.hu e-mail címünket sajtólistájukra. Áprilisban elindult új fejlesztésünkben az AntikPorta.hu online piacterünket ( a korábbi hirdetési funkcióval is körülbelül napi 1000 régiségek, művészet iránt érdeklődő egyedi látogatóval rendelkezünk, ami hatványozódni fog a magazin és blog bevezetése után) egy tagok által publikált cikkekből álló közösségi bloggal és egy általunk szerkesztett és sajtóközleményekből válogatott magazinnal / érdekes cikkekkel egészítjük ki. Ezen magazin szerkesztéséhez várjuk a sajtóközleményeket, amelyekből válogatás alapján publikáljuk az olvasóink számára érdekes információkat. Ezen túlmenően természetesen bárki saját maga is megoszthat, beküldhet cikkeket oldalunkon egy regisztráció után mint „Új blogbejegyzés” írása, ebben az esetben az információ megjelenése 100%-ban biztosított amennyiben a formai követelményeknek megfelel, csak ellenőrizzük és jóváhagyjuk. Oldalunk használata teljesen DÍJMENTES ! Egyedi megkeresés, egyeztetés alapján lehetőséget biztosítunk az oldal témakörébe illő személyes beszámolók, cikkek készítésére is. Témaköreink az alábbiak : - Kedvcsináló Érdekes beszámolók, élmények, kedvcsinálók történelmi, művészeti jelentőségű helyekről , múzeumokról vagy természeti értékekről, eseményekről, programokról ahová érdemes ellátogatni. - Hobbi , kreatív Minden ami a hobbiról, kreativitásról szól … - Sztori & Pletyka Érdekes sztorik és pletykák a régmúlt vagy közelmúlt híres személyeiről. - Az én műtárgyam Ha van otthon egy kedvenc régisége, emléke, műtárgya most megoszthatja másokkal, amit tudni lehet róla… - Veterán jármű Veterán oldtimer (legalább 30 éves) és retro youngtimer (legalább 20 éves) járművekről minden… Bármilyen beszámolót, bemutatót szívesen látunk , legyen szó egy múzeumban látott Ferrariról vagy a garázsban őrzött régi Trabantról. Persze a garázsban őrzött Ferrari történetét, bemutatóját is szívesen publikáljuk… - Gyűjtemény és szenvedély Bemutatók, történetek, hasznos tanácsok, praktikák bármilyen gyűjteménnyel kapcsolatban és az ahhoz tartozó szenvedélyről. - Hírek Hírek, érdekességek művészettel, régiséggel és történelemmel kapcsolatban . - Ki tudja ? Van egy régi tárgya amit csak kevesen ismerhetnek fel ? Töltse fel 1-2 mondat segítséggel és nézze meg ki mire tippel a hozzászólásokban… - Időutazás képekben Előkerültek a fiókból régi képek , emlékek ? Ha szívesen megosztaná másokkal ezeket a múltidéző életképeket csak töltse fel néhány mondattal vagy egy kerek történettel. - Vintage Gastro Van egy jó receptje nagyszüleink idejéből ? Töltse fel, hogy mások is kipróbálhassák. De ebbe a kategóriába jöhet bármilyen régi, elfeledett praktika is ami egy háztartásban jól jöhet.
Üdvözlettel :
AntikPorta.hu