Virhost Korlátolt Felelősségű Társaság sajtóközlemény

2015 | 09 | 30. VIRHOST KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG SAJTÓKÖZLEMÉNY A EURÓPAI UNIÓS TÁMOGATÁSBÓL MEGVALÓSULT PROJEKT ZÁRÁSÁRÓL KOMPLEX WEBSZOLGÁLTATÁSOK BIZTOSÍTÁSA VÁLLALKOZÁSOK SZÁMÁRA - TÁMOP-2.3.6.B-12-1/3-2014-0031 SZÁMÚ PROJEKT A VIRHOST KFT. az Új Széchenyi Terv, Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében meghirdetett „Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása a konvergencia régiókban” című, TÁMOP-2.3.6.B-12/1 kódszámú pályázati felhívás keretében 3,33 millió forint összegű támogatásra nyert 90%-os pályázati támogatást. A projekt megvalósítása során egy olyan komplex online marketingszolgáltatást nyújtó vállalkozás kialakítása volt a cél, amely első sorban újonnan létrejövő vállalkozások, valamint kisebb részesedéssel bíró cégek részére biztosít első sorban tárhelyet, valamint lehetőséget ad személyre szabott internetes portál szolgáltatásra, web hostingra, keresőoptimalizálásra, és online kampány szervezésére. A projekt 6 hónapos időtartalma alatt a cégalapítást követően került sor a vállalkozás kialakítására. A támogatásból valósult meg 1 fő munkavállaló foglalkoztatása, valamint a működéshez szükséges irodatechnikai eszközök beszerzése. A piaci bevezető kampány keretében kialakításra került a cég arculata, és közterületi reklámok segítségével tovább mélyítettük a vállalkozás ismertségét. Ezzel párhuzamosan elkezdődött az üzleti partnerkapcsolatok kiépítése, melyek elősegítették, hogy a vállalkozást sikeressé válhasson. A projekt 2015. április 1. – 2015. szeptember 30. között került megvalósításra. VIRHOST KFT. Cím: 8000 Székesfehérvár, Selmeci utca 59.