"Nanotechnológia, azt írja az Internet…” - jubileumi pályázat

A NanoTudomány Nemzetközi Közössége fennállásának ötödik évfordulója alkalmából pályázatot hirdet középiskolásoknak és egyetemistáknak
„Nanotechnológia, azt írja az Internet…”
címmel.
A pályázóknak egy, 2007 novembere és 2012 augusztusa között magyar nyelven megjelent, Interneten publikált, nanotechnológiával kapcsolatos hírt kell értelmeznie és elemeznie esszé formájában.
A pályázatok bemutatására és értékelésére a NanoTudomány Nemzetközi Közössége Internetes oldalának magyar nyelvű tematikus csoportjában kerül sor. Az esszéket a NanoTudomány Nemzetközi Közössége tagjaiból álló, felkért szakmai zsűri értékeli. Kategóriánként az első három helyezett könyvjutalomban részesül.
Terjedelem:
- középiskolásoknak minimum öt gépelt oldal
- egyetemistáknak minimum tíz gépelt oldal
(normál margók, 1,5 sorköz, Times New Roman betűtípus, 12-es betűméret).

A beérkezett műveket a NanoTudomány Nemzetközi Közössége weboldalán tesszük közzé. A szervezők fenntartják a jogot, hogy a legjobb pályaműveket nyomtatott formában is megjelentessék.
Beküldési határidő: 2012. október 26.
A pályázatokat a következő címre kérjük eljuttatni elektronikus formában (.doc, .docx vagy .pdf formátumban): editor@nanopaprika.eu
Eredményhirdetés: 2012. november 27-én, a NanoTudomány Nemzetközi Közössége ötödik születésnapján.
Bővebb információ a www.nanopaprika.eu weboldalon található, valamint az editor@nanopaprika.eu e-mail címen kérhető.

The International NanoScience Community
„The Spicy world of NanoScience”