Az IBM támogatja a DWP Akadémia sikeres Iratkezelési tanfolyam sorozatát!

Nagy elismerés a DWP Akadémiának, hogy az IBM Magyarország akceptálta többéves erőfeszítéseit a hazai iratkezelés és dokumentumkezelés színvonalának emeléséért és támogatójává vált a DWP Akadémiának - első kézzel fogható lépésként helyszínt biztosít Iratkezelés képzésnek!

Iratkezelés tanfolyam – kiscsoportos élmény-oktatás

Az iratok rendszerezése és gyors visszakereshetősége TÖRVÉNYI ELŐÍRÁS és a cégek saját érdeke is – sok hazai vállalkozás mégsem veszi kellően komolyan az ezzel kapcsolatos feladatait. Nagyon súlyos (több millió forintos) bírságokra számíthatnak idén azok a vállalkozások, amelyek nem teljesítik a működésük során keletkező dokumentumok hiánytalan megőrzésére, törvényeknek megfelelő kezelésére vonatkozó kötelezettségeiket.

A téma kemény téma, a tananyag átfogó – de a légkör barátságos – egyedülálló szakmai képzés élményekkel:

- Hogyan kezdjünk hozzá iratkezelésünk megszervezéséhez?
- Fotónyomtató/multifunkciós készülék kisorsolása az első 10 jelentkező között
- Ajándék prémium csokoládé MINDEN jelentkezőknek
- Kedvezményes tanfolyam ellenérték - és kedvezményes vizsga ellenérték
- Vizsgalehetőség a szakmai érvényesülés növelésére - a sikeres vizsgázók szakértői névjegyzékbe kerülhetnek
- Csak a DWP tanfolyamát támogatja az Irat- és Dokumentumkezelési Szakmai Szövetség (www.idszsz.hu)
- A felhasználókat tömörítő közösség - ahol a tapasztalatokról, gyakorlatról EGYMÁSTÓL és nem a szállítótól, fejlesztőtől lehet kérdezni
- Egy évig minden új iratkezelési tananyagot megkap elektronikusan Iratkezelés Facebook lájk esetén
- 15 % kedvezmény a DWP szakmai Portál további képzéseiből, rendezvényeiből (cégen belül átruházható)
- További konzultáció igénylési lehetőség, kedvezményes óradíjjal (Iratkezelési Szabályzat, Irattári Terv)!

Jelentkezzen még ma, nehogy lemaradjon! Részletes tájékoztató és tematika: - Iratkezelési oktatás tájékoztató és jelentkezési lap >>>

Időpont: 2012. október 30., kedd, 9.00 h

Helyszín: IBM Magyarország Kft., InfoPark, 1117 Neumann János utca 1.

Kedvezményes jelentkezés 2012. október 24-ig
Kedvezményes ellenérték: HUF 27.000,- + ÁFA/fő, 2012. október 24-ig, utána HUF 35.000,- + ÁFA/fő

A képzések megfelelő létszám esetén indulnak - túljelentkezés esetén a beérkezési sorrend a mérvadó. Az oktatással kapcsolatban a változtatás jogát fenntartjuk!

Néhány kiemelt partnerünk: MAGYAR FEJLESZTÉSI BANK, Magyar Nemzeti Bank, FŐTÁV, FŐGÁZ, Radioaktív Hulladékkezelő Kft., EGIS Gyógyszergyár Zrt., MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt., MINISZTERELNÖKI HIVATAL, RICHTER GEDEON Nyrt., CANON Hungária Kft., DÍJBESZEDŐ HOLDING Zrt., KONICA-MINOLTA Magyarország Kft., KODAK Magyarország Kft., Sanofi-Aventis/CHINOIN Zrt., Xerox Magyarország Kft., ÁLLAMI AUTÓPÁLYAKEZELŐ, Közigazgatási- és Igazságügyi Minisztérium, DIÁKHITEL Központ Zrt., Synergon Informatika Nyrt., NEMZETI FEJLESZTÉSI ÜGYNÖKSÉG...

Jelentkezzen még ma, nehogy lemaradjon! Jelentkezés kitöltött jelentkezési lap csatolásával - Iratkezelés oktatás tájékoztató és jelentkezési lap >>>

Kapcsolat, kérdés, visszajelzés:
Fodor Zoltán
szakmai igazgató
fodor.zoltan.skype
30/600 31 26
oktatas@docuworld.hu

****

További esemény IBM támogatással: Irat- és Dokumentumkezelési Szakmai Szövetség workshop "Archiválás mesterfokon" - Feldolgozás, digitalizálás, hitelesség >>>

Jelentkezés Facebookon keresztül: Archiválás mesterfokon esemény csatlakozás >>> Ha nem ér rá - küldje el munkatársát vagy szóljon az ismerősének!