Elektronikus számlázás tanfolyam vizsgával és névjegyzékkel - A Canon Hungária és az IBM Magyarország támogatásával

Hatékonyabb és költségtakarékos: olcsóbb, gyorsabb üzlet az elektronikus számlázással
 
Az utóbbi időben a gazdasági válság következményeként (szűkülő keresletnek, a finanszírozási lehetőségek beszűkülésének és a megnövekedett versenynek köszönhetően) igen erős kényszer nehezedik a legtöbb vállalatra a hatékonyságának és a versenyképességének növelésére. Napjaink és a belátható jövő üzleti életét az erőforrásokkal való takarékoskodásra, a költségcsökkentésre és az egyre hatékonyabb üzleti és háttér (kiszolgáló, adminisztratív) folyamatokra törekvés jellemzi.
 
Készüljön fel már most!
 
A magyar kormányzat és államigazgatás gőzerővel fejlesztési az elektronikus ügyintézést és ezen belül az elektronikus számlázást. Ez előbb-utóbb mindenkit, minden vállalkozást érint!
 
Európa is hamarosan átáll az elektronikus számlázásra: az európai digitális menetrend bejelentése szerint 2013 januárjától egyenrangúként kell kezelni az elektronikus és a papír alapú számlákat. Ezen kívül az Európai Parlament 2016-ra előirányozta a közbeszerzések elektronikus számlázásának kötelezővé tételét.
 
Az elektronikus számlázás minden területen növelni fogja a hatékonyságot, különösen a szállítási láncolatban, lehetővé téve az információk feldolgozásának felgyorsítását – Ön hol tart a felkészülésben?
 
A képzés ismertetése
 
A tanfolyam célja az elektronikus számlázás fogalomrendszerének alapos áttekintése, tisztázása és annak bemutatása, hogy egy szervezet számára milyen megoldások állnak rendelkezésre az e-számlázás területéhez kapcsolódóan. Bemutatjuk az e-számlázás jogi, technikai és gyakorlati megvalósítási hátterét, illetve az ellenőrzési tapasztalatokat.
 
Időpont: 2013. március 28.
 
Hely: Canon Hungária Kft. Oktatóterme - Graphisoft Park, Záhony utca 7. (Már csak néhány hely elérhető a márciusi csoprtban!)
 
Kedvezményes ellenérték: HUF 29.000,- (+ kedvezményes vizsgadíj - HUF 5.000,-) (HUF 39.000,- + 10.000,- vizsgadíj helyett)
 
Növelje munkapiaci értékét: a tanfolyamot zárhatja vizsga és névjegyzékbe kerülés!
 
 
Ha Önt nem érdekli - küldje el munkatársát vagy üzleti partnerét!
 
Kérdés, kapcsolat
 
Fodor Zoltán
szakmai igazgató
www.docuworld.hu
oktatas@docuworld.hu
fodor.zoltan.skype
06/30/600 31 26
isite toplista    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   játékok

Kiadja: Eduwork.hu Kft.

játékok | tanfolyam | SEO | flappy bird játék