Elrajtolt a kilencedik, ingyenes SAP tanfolyam a felsőoktatási hallgatók számára

Több mint 300 egyetemista, főiskolás részvételével múlt héten elindult az SAP hagyományos, tavaszi szemesztere, melyre bármely felsőoktatási intézményből lehetett jelentkezni. A kilencedik éve megrendezett, ingyenes tanfolyamon a hallgatók megismerkednek a szoftvercég munkaterületeivel, főbb rendszereivel. Az előadások során néhány Magyarországon fejlesztett rendszert, köztük például mobil applikációkat, receptfejlesztési alkalmazást is bemutatnak az SAP szakemberei.

Az előadássorozatot teszt zárja, és a 60 legjobb eredményt elért hallgató további, gyakorlati tudást átadó képzésen vehet részt, térítésmentesen. A nyári egyhetes intenzív kurzuson fejlesztői, és támogatási tudást szerezhetnek a résztvevők, melynek elvégzését oklevél igazolja.

A kurzus elvégzése amellett, hogy könnyebb elhelyezkedést biztosít a pályakezdők számára,
olyan értékes tudásanyaggal gazdagítja a résztvevőket, mely elengedhetetlen kelléke az e területen elhelyezkedni szándékozóknak.

Nyitóelőadásában Dudits Ádám, az SAP Labs Hungary fejlesztőközpont ügyvezető igazgatója hangsúlyozta, hogy az informatikai tudás megszerzése az Unióban különösen fontos értékké válik, melyet azt is mutat, hogy az Európai Bizottság számítása szerint 700 000 állás lesz betöltetlen 2015-ig a technológiai és infokommunikációs ágazatban.

Az évek során e hagyományos tavaszi szemeszter vált a legfontosabb hallgatói rendezvénnyé a cég számára, melynek legjobban teljesítői rendre az SAP gyakornokai lettek.

A szervezők, a Magyar Villamosmérnök- és Informatikus-hallgatók Egyesülete, az ELTE IK HÖK, valamint az SAP Hungary Kft. idei évben is ELTE épületében tartják a képzést.

isite toplista    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   játékok

Kiadja: Eduwork.hu Kft.

játékok | tanfolyam | SEO | flappy bird játék