Lélekápolás és tehetséggondozás már az óvodában

Gyerek-szülő-óvodapedagógus kapcsolatra épülő, a gyermeki értékeket, személyiséget erősítő óvodafejlesztési program indul több kistelepülésen. A Csolnok és Környéke Közoktatási Intézményfenntartó Társulás 100 százalékos, több mint 66 millió forintos támogatást nyert erre a Magyar Államtól és az Európai Uniótól.

Egész évben tart „A jövő óvodája, az óvoda jövője - Óvodafejlesztés a Csolnok és Környéke Közoktatási Intézményfenntartó Társulás óvodáiban” nevű projekt.
A Csolnok és Környéke Közoktatási Intézményfenntartó Társulás célja, hogy a térség hat óvodájában – Annavölgyben, Dágon, Sárisápon, Únyban és Csolnokon – 286 gyerek vegyen részt a programban, bevonva a családi napokon a szülőket, nagyszülőket is. A projekt része a pedagógusképzés is, amelynek révén az ovisok még szakszerűbb nevelésben részesülhetnek.
A társulás igyekszik elébe menni a változásoknak, és az új köznevelési törvény szellemének megfelelően felkészíteni a pedagógusokat. Így például a képzéseken hangsúlyos lesz a tehetséggondozás, a lelki egészség ápolása, gondozása, valamint a mindennapos sport. Emellett a támogatásból több helyszínen tornaszobát alakítanak ki és fejlesztik az óvodaudvart, rengeteg játékot, bútort, eszközt vásárolnak a gyerekek számára.
A nevelési körülmények eddig is magas színvonalúak voltak a pénzügyi lehetőségekhez képest, azonban ez a projekt segít abban, hogy még korszerűbb játékok, felszerelések jussanak az óvodákba, és az elhasználódó bútorokat újakra cseréljék.

isite toplista    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   játékok

Kiadja: Eduwork.hu Kft.

játékok | tanfolyam | SEO | flappy bird játék