Álmos tanévkezdés helyett színes forgatag

Fiatalos arculattal, divatbemutatóval és a gimnáziumi osztályok elindításával köszöntötte az új tanévet Magyarország legnagyobb nemzetközi, angol-magyar két tanítási nyelvű iskolája, az International School of Budapest.

Az idén új vezetőséggel felálló, gyönyörű csillebérci környezetben elhelyezkedő International School of Budapest (ISB; Budapesti Nemzetközi Iskola) rendhagyó módon kezdte meg a 2017/2018-as tanévet, színes forgataggá változtatva ezzel a gyakorta álmos tanévkezdést.

A diákok év eleji motivációjának növelése érdekében az évnyitó ceremónia az iskola új forma-ruhájának divatbemutatójával indult, utána bemutatták az új arculati elemeket és David Clapp-et az iskola frissen kinevezett nemzetközi oktatási tapasztalatokkal rendelkező gimnáziumi igazgatóját.

Természetesen a nemzetközi, Cambridge akkreditációjú intézmény által bevezetett újdonságok nem csak a külsőségekben mutatkoznak meg: az ISB szeptember 1-én beindította a 8+ nulladik évfolyamát, mely nagyszerű lehetőséget biztosít a tanulóknak, hogy angol nyelvből felkészüljenek a 9-10 évfolyamú kurzusokra, míg a 9-10 évfolyamos tanulók számára a Cambridge IGCSE program került bevezetésre. További újdonság, hogy az iskola olyan nyílt rendszerű „Nyílt-nap Programot” indított, mely az érdeklődő szülők és diákok számára lehetővé teszi az oktatási órákon való részvételt.

Számos új szolgáltatása mellett az iskola az évnyitó alkalmával összesen 520 m² új épületrésze is átadásra került, amire szükség is van, hiszen az intézmény vezetőségének komoly céljai vannak a jövőre nézve: a diákok létszámát a háromszorosára szeretnék növelni az elkövetkezendő három évben.

További információk:

Rakonczai Andrea
Marketing and Communication Manager
International School of Budapest
1121 Budapest, Konkoly-Thege Miklós út 21.
tel.:+36 1 395 6543