Ranglistavezető eredményekkel zárták a nyarat a Team PVM fiatal úszói

A korona vírus járvány okozta leállást követően újra elindult a sportélet a pécsi uszodákban is. A Team PVM úszói két három hetes edzőtábort követően Kaposváron, majd Marcaliban vettek részt nyárzáró ranglista versenyeken, ahonnan nem csak érmekkel, de korosztályos országos ranglistás időkkel is távoztak.

“A nyár szerencsére a megszokott edzőtáborozással telt, mely a körülményekhez képest megfelelő, érdemi munkával telt. Az elején nehéz dolguk volt a gyerekeknek a több hónap kihagyást követően újra munkába állni, de remek partnernek bizonyultak.” - értékelte az eltelt 3 hónapot az egyesület vezetőedzője, Karsai Péter.

“Július végén Kaposváron egy nagyszerű létesítményben, a Dél-Dunántúli Régiós Szezonzáró eseményen versenyeztünk, majd augusztus végén a NivoMED Marcali Nyárzáró Úszóversenyen vettünk részt. Mindkettő versenyről számtalan éremmel távoztunk, azonban ami még fontosabb, hogy két úszónk is országos ranglista első, illetve második helyet érő időt úszott.“

Az elért eredmények alapján 50 méteres mellúszásban Rhone Amy több, mint egy másodperccel vezeti a 2011-esek ranglistáját, testvére Rhone Iván pedig második helyen található a 14 évesek 100 méteres mellúszását összesítő listán. Az egyesület úszói ezen kívül több ezüst, illetve bronz jelvényes időt értek el a versenyeken.

free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv

tanfolyam | SEO