Biciklis település-bejárást tartott a gyenesdiási polgármester a helyi gyerekképviselőkkel

Gál Lajos, Gyenesdiás polgármestere május első hetén kerékpáros település-bejárásra indult a nyugat-balatoni üdülőfalu gyermekképviselő-testületének tagjaival. A bejárás célja, hogy a gyerekek megmutassák a településvezetésnek, hogy az ő szemszögükből mitől lehet a családbarát üdülőfalu még vonzóbb a gyermekek számára. A gyermek-képviselők bevonása az önkormányzati munkába egy olyan ígéretes és példa értékű kezdeményezés, amely hatékonyan szolgálja egy település fejlesztését.

Gál Lajos gyenesdiási polgármester hozzájárulásával és támogatásával április elején jött létre a helyi gyermekképviselő-testület, amely a nyugat-balatoni üdülőfalu gyerekbarát fejlesztéseinek megvalósítását szolgálja.
A gyermekképviselők és a polgármester a szükséges fejlesztések megvitatása érdekében az aktuális képviselő testületi ülésüket egy biciklis település-bejárással indították. Az út során végigmentek a gyerekek leggyakrabban használt kerékpáros útvonalain. A gyerekek részéről számos új ötlet felmerült például a strandok, illetve a biztonságosabb útviszonyok kialakítása kapcsán, amelyeket a bejárást követően a képviselő testületi teremben vitattak meg a polgármesterrel. A testületi ülésen több javaslatot is megszavaztak, melyeket a fejlesztések során figyelembe fognak venni. Ezek nem csak a helyi gyerekek, hanem az ideérkező családok kényelmét is szolgálni fogják.
Gyenesdiás település vezetése és Gál Lajos hisz abban, hogy a helyi gyerekek elképzelései hasznosak az üdülőfalu számára és örömmel fogadja a gyerekek aktív részvételét a saját életterük alakításában. A számos díjjal büszkélkedő családbarát település önkormányzata rendszeres gyerekképviselő testületi ülésekkel, folyamatos közös ötletelésekkel, és ennek eredményeként konkrét gyermekbarát programokkal készül az idei turisztikai szezonra a helyi gyermekek bevonásával.

free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   
Kiadja: Eduwork.hu Kft.

tanfolyam | SEO