Változó trendek: 160%-kal több First Minute foglalás

Az Invia.hu utazási iroda elmúlt három havi statisztikái alapján a magyar piacon a First Minute utazások iránti kereslet a tavalyi év azonos időszakához képest 160%-kal nőtt. A legnépszerűbb desztinációk ezen időszakban Görögország, Törökország és Bulgária voltak.

2011. októberében kerültek ki az első, 2012 nyarára vonatkozó ajánlataink, az Invia.hu utazási iroda hazai ügyfelei pedig azonnal hatalmas érdeklődést mutattak irántuk. Hogy miért is foglalták le több mint fél évvel az elutazás előtt a nyaralásukat? A statisztikáink szerint a nagyobb mértékű, változatos kedvezmények, illetve az egyre különlegesebb szolgáltatások állnak a háttérben.

„A First Minute időszakban a nyári utazásokat igen kedvező áron lehet lefoglalni, s ezzel a lehetőséggel főként gyermekekkel utazó családok élnek. Az ő számukra az irodák igen változatos kedvezményeket biztosítanak: bizonyos ajánlatok a gyerekek számára ingyenes utazást, vagy épp díjmentes reptéri transzfert kínálnak.“ mondta Farkas Dániel, az egyik vezető online utazási iroda, az Invia.hu marketing menedzsere. „A korai foglalás egyik fontos előnye, hogy az utasok a kínálat legjavából választhatják ki üdülésüket. A Last Minute szezonra jó eséllyel megtelnek az utazóközönség legnagyobb becsben tartott, kedvenc szállodái, így ezeket szinte csak a First Minute időszakban lehet lefoglalni” tette hozzá Farkas.

Az Invia.hu online utazási iroda eddigi adatai szerint a legnépszerűbb First Minute desztinációk között szerepelt Görögország, Törökország és Bulgária is. Ez egybevág azzal, hogy az elmúlt évben Törökország és Bulgária is hatalmas népszerűségnek örvendett: a 2010-es évhez képest tavaly 144%-kal nőtt irántuk az érdeklődés. Emellett a hagyományosan népszerű nyári desztinációk -mint amilyen Görögország, Egyiptom és Tunizia is- arányaikban ugyanakkora népszerűségnek örvendtek, mint korábban.

„A magyar utazók körében a legkedveltebb nyári úti célok egyértelműen Görögország és Egyiptom, ám ezek az országok gazdasági és politikai élete igen eseménydús volt az elmúlt év során, épp ezért tapasztalható növekedés például a török utak iránti keresletben“ mondta Farkas Dániel. „A török szállodák minőségi szolgáltatásokat, akár ultra all inclusive ellátást, valamint kiváló pihenési lehetőségeket kínálnak az utazóknak, mindemellett pedig igen kedvező áron érhetők el ezek a nyaralások” tette hozzá Farkas.

Az Invia.hu-ról

Négy éve vagyunk a jelen a magyar online utazási ügynökségek piacán, négy éve dolgozunk azért, hogy ügyfeleink a lehető legegyszerűbben a legnagyszerűbb körülmények között tölthessék el jól megérdemelt pihenésüket. Mögöttünk áll Közép-Európa vezető online ügynöksége, az INVIA, mely ezidáig több mint 400.000 elégedett ügyfél felejthetetlen vakációját hozta tető alá Csehországban, Szlovákiában, Lengyelországban és Romániában.

Modern technológia, több éves idegenforgalmi tapasztalat, gyorsaság és precizitás. Ezek olyan értékeink, melyek garantálják, hogy munkatársaink páratlan hatékonysággal képesek keresztülvezetni Önt a több tucat utazási iroda több ezer ajánlatának szövevényes labirintusán. Ezért semmilyen pluszköltséget nem számolunk fel, hiszen számunkra az elégedett ügyfél a legnagyobb érték.

isite toplista   Hirlapom  tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   játékok