Tavaszvárás Párizsban, a szerelmesek városában, az Agoda.com segítségével

Az Agoda.com, Ázsia egyik vezető szállásfoglalási weboldala, a NASDAQ-on jegyzett amerikai Priceline Group (PCLN) tagjai izgalmas listát állított össze, amelyen a legjobb Párizsi szállodák szerepelnek. Azoknak érdemes innen válogatniuk, akik szeretnék látni, hogyan ébredezik téli álmából Európa egyik legvibrálóbb városa.

A téli hónapokban, február hónapja előtt Párizs nem a legszebb arcát mutatja: az utcákon hideg van, a máskor vidáman korzózó emberek ilyenkor kabátjukat összehúzva sietnek, tekintetüket sem emelik fel a földről. Sokszor esik az eső, a jéghideg cseppek pedig végképp elrontják az ember hangulatát. Nem csoda, hogy a párizsiak alig várják az első tavaszi napsugarakat, amikor ha kabátban is, de újra ki lehet ülni a kávézók teraszára, sétálgatni az ilyenkor is csodálatos parkokban, válogatni az egyre szaporodó kulturális programok közül - és figyelni a nyiladozó rügyeket, a tavaszi virágokat. Februárban újra élet költözik Párizsba, de a turisták tömegei még nincsenek sehol. Ilyenkor lehet igazán átélni a város régóta híres varázsát.

A szokásos látnivalók, mint például az Eiffel-torony vagy a Louvre sokkal kényelmesebben megtekinthetők az évnek ebben az időszakában, mint máskor. A híres "téli vásár" alkalmával menő divatházak ruháiból lehet olcsón válogatni, koncertek, színházi bemutatók és kiállítások sora várja az érdeklődőket. Párizst sokan hívják a szerelmesek városának, így a februári Valentin-nap is különleges élmény ezen a helyen.

A látogatás élményét egy jó hotel teheti igazán teljessé, ezért az Agoda.com kiválogatott néhány fantasztikus szállodát, ahol érdemes szobát foglalni. Az Agoda.com árgaranciája (Best Prie Guarantee) lehetővé teszi, hogy mindenki nyugodtan szemezgethessen az ajánlatok között. Minden hotelben van spa, szauna és edzőterem, hogy a városnézés fáradalmait is kellemes környezetben pihenhesse ki az utazó. Ide kattintva láthatja a teljes listát.