A szférák zenéje hangfürdő november 17-én Budafokon

A zene gyógyító ereje több síkon hat ránk, és ez már tudományosan is bizonyított tény. Rezgései által finom fizikai masszázst ad a testnek, a hangok harmóniája pedig lelkileg simogatja szépérzékünket és érzéseinket szabadítja fel. Szellemileg segít elengedni a mindennapos gondolati görcsöket, hiszen hamar és könnyedén adjuk át magunkat a hangáradatnak, így megélhetjük az ősbizalom nyújtotta biztonságérzetet. Gyorsan ellazulhatsz és elengedheted a gondjaidat. A hangok sejtszintű oldódáshoz vezetnek és a tisztuló energiák helyére betöltődik a feltétel nélküli szeretet. A hatalmas gongok, csengők, tibeti hangtálak, digeridoo, sansula, kínai császártál és más érdekes és lelket melengető hangok átmossák a lényünket és kioldják a felgyülemlett feszültségeket, beindítják az öngyógyító folyamatokat és elrepítenek a szférák zenéjének szárnyain. Kun Eszter és Hajzler László koncertjére hívunk benneteket, melynek újdonsága, hogy a hangszerek mellett a program kiegészül Eszter torkából intuitívan kibuggyanó hangok gyógyító erejével. Ha fekvő helyzetben szeretnél ellazulni, kérlek gondoskodj magadnak polifoamról, párnáról vagy takaróról! Széket tudunk biztosítani. November 17-én 18-tól gyülekező. Pontosan kezdünk fél 7-kor, tehát kérjük, hogy aki addig nem ér oda, az némán osonjon be és helyezkedjen el. Belépő 2000 - 3000 Ft,nyugdíjasoknak és további családtagoknak családi kedvezmény 1000 Ft. Helyszín: IPARTESTÜLET SZÉKHÁZ 1221. Budapest Mária Terézia utca 60. Bejárat a kert felől. www.csodakutja.hu szeretetrezges@gmail.com